Forum gildii Paladyni

Forum gildii Paladyni z gry "Runes of Magic" serwera Saoraid

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2010-04-09 20:31:11

Bloodmaster

Administrator

Punktów :   

Poznajmy się

Zaczynamy ;] Nazywam się Błażej, zwykle używam nicka Ortheon, jednak w Runes of Magic mój nick to Bloodmaster. Mam 15, uczęszczam do gimnazjum. Moje zainteresowania to: informatyka (zwykle nowych zagadnień uczę się w wakacje, kiedy to posiadam więcej czasu), czytanie książek (upodobałem sobie szczególnie książki historyczne i przygodowe), oczywiście granie na komputerze. Bardzo lubię też poznawać nowe fakty historyczne, zgłębiać historię ile się da. Gry komputerowe kupuje oczywiście oryginalne, gdyż wyznaje zasadę, że każdemu za swoja prace należy się zapłata, choć kupuje tylko tytuły których demka mnie pochłonęły i te które zbierają bardzo pozytywne recenzje w wielu pismach. A właśnie pisma - czytam tylko magazyny komputerowe ("CD-Action", "Komputer Świat", "PC-Format"), może i kupowałbym inne, lecz po przejrzeniu 1 numeru pisma dla nastolatek (bodajże Bravo Girl) u kuzynki, oczy mi wyparowały ze zdziwienia. Czasem też wyskoczę z ojcem na ryby (rzadko bo rzadko ale ta satysfakcja jak się złapie karpia ponad 2kg....). W RoM gram od niedawna a przez ostatnie problemy z kamerką internetową musiałem zarwać 2 dni z gry. Trudno odrobi się w weekend ;>

#2 2010-04-10 03:17:22

Mustrum

Administrator

Punktów :   

Re: Poznajmy się

To co teraz robię kojarzy mi się ze spotkaniem AA (poznajmy siebie), aczkolwiek na takim spotkaniu nie byłem więc nie wiem.
Noszę imię Bartłomiej. Mam 15 lat, uczęszczam do 3 gimnazjum, jest spora różnica między mną a większością rówieśników (razem z kilkoma osobami tworzę mniejszośc intelektualną w szkole), uczę się świetnie, choć niemal w ogólę się nie kuję i bardzo rzadko sięgam po podręczniki by się czegoś nauczyć (zawsze średnia powyżej 5,1), poprostu zawsze słucham tego co mówi nauczyciel. Ostatnio przeżyłem straszny zawód - nie zostałem laureatem wojewódzkiego konkursu matematycznego (zabrakło aż 6 punktów), i muszę pisać test na koniec (2 godziny grania do tyłu). Wręcz kocham czytać książki, lubię grać na komputerze. Interesuję się informatyką. Lubię dokonać rzeczy z pozoru niemożliwych. Nie jestem nolife'm, otoczyłem się wąskim gronem osób, którym ufam i wiem, żę jak pożyczę im 200zł to mi oddadzą aczkolwiek nie mam dziwczyny, w gruncie rzeczy jestem jeszcze dzieckiem, uważam, że w moim wieku jeszcze nie czas na dziewczyny, a poza tym w mojej szkole są same różowe paniusie.
Później dopowiem coś jeszcze, teraz muszę iść spać.

No wieć dopowiadam coś jeszcze:
Mój ulubiony autor to Pratchett (miło słyszeć, że tyle ludzi go czyta w naszej gildii), przed RoM (jeśli chodzi o MMO) grałem w L2 i jeszcze dawniej w Ragnarok Online (oczywiście to nie wszystko, ale tydzień przy WoW'ie, godzina przy Metin'ie 2 i 3 sekundy przy Tibii raczej się nie liczą). Jeśli chodzi o gry to lubię wszystkie gatunki prócz sportowych, a najbardziej ostatnio ulubowałem sobie dzieła magików z Ubisoftu (od tak poprostu) i cenię ich najnowsze produkcje na równi a arcydziełami Blizzarda.
Nie uważam się za słuchacza muzyki, choć czsem lubię posłuchać klasycznej na uspokojenie. Trochę z tym kontastuje to, że lubię sobie pośpiewać.
Moje inne nicki to: Bishop, Groteskowiec, Rothern i Mr. White
Gram tylko w gry orginalne (choć większość jest "przechodzona")

Ostatnio edytowany przez Mustrum (2010-04-11 08:03:27)

xfire login: vetinari14, nick: Groteskowiec

#3 2010-04-10 08:15:40

Creeder

Żołnierz Gildii

13390590
Call me!
Punktów :   

No to teraz moja kolej
Mam 14 lat, interesuję się informatyką (choć niestety średnio się na niej znam;/), lubię książki Sapkowskiego (głównie Wiedźmina- książki i gry), Pratchetta, gry. Jeśli chodzi o szkołę to nie jestem jakoś specjalnie uzdolniony (średnia poniżej 5,0), ale jakoś sobie radzę. Z kolegą jesteśmy uważani za osoby nienormalne, obce, itp;]. Kupuję CDA, mój (bardziej ogólny nick) to moderniwitcher. Z zainteresowań prowadzą gry- ostatnio miałem okazję przejść Assassin's Creed'a 2, najbardziej lubiene serie- Wiedźmin, AC, Mass Effect'y, Just Cause'y. Z muzyki preferuję Apocalipticę.

Pisaliście że chodzicie do gimnazjum, jednak nie napisaliście dlaczego, why? (ja do 35, Kraków)

To by było na tyle.

#4 2010-04-10 09:46:22

Sebcio

Nowy użytkownik

Punktów :   

Więc teraz czas na mnie łatwo się domyślić jak się nazywam ale już napiszę że nazywam się Sebastian kończę 17 lat w sierpniu. Chodzę do technikum gastronomicznego w Gdyni więc moje zainteresowania są w kierunku kulinarnym, a poza tym bardzo lubię gry komputerowe z takich rodzai jak "Empire total war" , GTA4 , Saints Row 2 itp. Natomiast nie lubię gier sf czyli takich jak Crysis, DOOM, itp. mój najpopularniejszy nik w innych grach niż ROM to "sebalit". Jak już napisałem w innym dziale interesują mnie książki historyczne - zagadkowe czyli przeważnie książki Dana Browna.

I to chyba na tyle.

PS. będę zdecydowanie mniej grał w ROM-a od 26 kwietnia do 26 maja bo w tym czasie mam praktyki.

#5 2010-04-10 18:25:20

Ka1diusz

Moderator

9589439
Call me!
Punktów :   

Siemka! Na imię mam Rafał chodzę do 2 klasy gimnazjum i mam 15 lat. Interesuję się głównie grami,komputerami,2 wojną światową i w trochę mniejszym stopniu militarią. Przez więkoszość moich rówieśników jestem uznawany co osobnika nienormalnego(no bo kto normalny nie ściąga gier z neta i całymi dniami gra na kompie).Jak wyżej napisałem kupuje oryginalne gry,filmy i płyty ,a piractwem się brzydzę bo wg. mnie to czyste s**********o i zwykła kradzież a wymówki "no to po co tam wrzucają" są bez sensu i nie usprawiedliwiają kradzieży gier.  Słucham cięższej muzyki, głownie takich zespołów jak Sabaton,Vader,Slayer,Venom i Blind Guardian i przez to nazywają mnie satanistą ale to szczegół. Z gier głownie lubię RTSy i RPGi ale porządnym FPSem czy grą akcji nie pogardzę. Moje ulubione serie/gry to : Age of empires(Wszystkie części), Command & Conquer(Podseria tyberium), Company of Heroes, Dawn of War(wszystkie części), Kotor(obie części), Wiedźmin, Gothic(wszytkie części), TES 4 Oblivion, Total War(od rome do empire). Ostatnio gram w GTA 4 i RoM. Lubie też czytać książki głownie fatasy. W szkole radze sobie w miarę dobrze(średnia powyżej 4 jak narazie). Moje ulubione czasopismo to CD-Action (kupuję je już 4,5 roku). I to by było tyle.

#6 2010-04-15 17:06:00

Mordred

Administrator

Punktów :   

No to chyba moja kolej. Jestem Piotr mam  18 lat (nie dożo mi zostało)  chodzę do 2 klasy Technikum Informatycznego w Więcborku. Lubie czytać książki łownie fantasy i przygodowe. Ostatnio grywam oprócz w ROMa to jeszcze w the west i wildguns( przeglądarkowe gry), a z gier mmorpg jeszcze grałem w : cabal online(jakiś tydzień ), 4story, metin2, last chaos , air rivals ,to hyba wszystkie. Grywam również w rpg, rts i dobre fps. A mój drugi nick głownie używany to myszol19

#7 2010-04-17 01:58:32

Ritha

Nowy użytkownik

Punktów :   

Witam wszystkich:P Mam na imię Marta i z tego co wspominał Piotrek jestem jedyną dziewczyną w tej gildii i do tego najstarszą z was wszystkich ale myślę, że jakoś się z tym pogodzę . Kilka słów o mnie: studiuję chemie na wrocławskim uniwersytecie (jeśli macie jakiś problem to mogę się na coś przydać . Swoje wyniki w nauce chyba mogę pominąć, a jeśli chodzi o zainteresowania to raczej standardowo.... lubię czytać książki zwłaszcza fantasy ale nie tylko (Sapkowski, Pratchett, Piekara, Tolkien itd. itp.), muzyka jakiej słucham to głównie rock i trochę metalu , nie jestem "typową" kobietą a już na pewno nie zaliczam się do grona różowych paniuś o których wspominał jeden z przedmówców . Gram całkiem sporo ale ostatnio głównie na PS3 (Uncharted 2, Assassin's Creed 2, God of War 3, Demon's Souls, Heavy Rain - przykładowe tytuły). Jeśli chodzi o gry MMO to moje doświadczenie jest bardzo niewielkie i w sumie z ciekawości zaczęłam grać w RoM (niestety jak już się wciągam to na całego . No myślę, że na początek wystarczy

ps. oczywiście nie popieram piractwa i też czytam CD-Action

Stopka forum

RSS