Forum gildii Paladyni

Forum gildii Paladyni z gry "Runes of Magic" serwera Saoraid

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2010-04-07 18:46:29

Creeder

Żołnierz Gildii

13390590
Call me!
Punktów :   

Przerabianie zasobów

Zwracam się głównie do graczy z niższymi lvl'ami i tych którzy średnio siedzą w rzemiośle.
Można mi dostarczać zasoby, a ja je przerobie na deski/miał itp. Póżniej oddam lub (za życzeniem ekhm... klienta) przekażę na gildię.
Jak na razie potrafię (podaję najwyższy stopień i te "w środku"):
-samorodki:
cynk
cyna
żelazo
ognisty pył
-sok:
trawa bizonów
buraki
-bale:
wierzbowe
-deski:
kurant
klon
skałokrzew (czy coś w tym stylu, sorry nie pamiętam dokładnie;()

Jeśli będzie tego naprawdę dużo (powiedzmy powyżej 150 sztuk podstawowego składnika) prosiłbym e ewentualny mały datek;]

PS. Jeśli będę miał czas postaram się zrobić z mojego domu coś w rodzaju magazynu (przynajmniej do czasu zbudowania siedziby) ;]

PS2.Przypominam że Ka1 i Bloodmaster'owi (w takiej kolejności lub w ogóle jeśli zmienili zdanie) można przynosić cynk.

PS3. Ten pomysł jeszcze nie jest zrealizowany ale do tego dążę, konsultować się jak będę zalogowany w grze.

Ostatnio edytowany przez Creeder (2010-04-07 18:50:38)

#2 2010-04-07 19:23:27

Bloodmaster

Administrator

Punktów :   

Re: Przerabianie zasobów

Ciekawe tylko jeden szczególik.... jak mogą zbierać dany surowiec to mogą go przerabiać, chyba że nie chcę komuś się wydawać parędziesiąt tysięcy na przepisy
Wiec zdanie

Zwracam się głównie do graczy z niższymi lvl'ami i tych którzy średnio siedzą w rzemiośle.

nie ma zbytnio sensu ;]  Ale pomysł dobry masz.... ;]

#3 2010-04-08 19:25:55

Creeder

Żołnierz Gildii

13390590
Call me!
Punktów :   

Otworzyłem już mój dom, zawiera 1 skrzynię (zamierzam coś tam dodać tyle że nie mam diamentów), która jest prawie pusta,
będę tam umieszczał itemki, które mogą wam się przydać, o hasło pytajcie na czacie (już raz podawałem, ale było tylko 5 osób)
Oczy wiście można wszystko wyciągać i wsadzać;]

Nie ponoszę odpowiedzialności za zagubione/wzięte przez innych przedmioty i/lub coś innego...

#4 2010-04-08 21:57:36

Bloodmaster

Administrator

Punktów :   

Podasz, z chęcią ci nawsadzam ...;>> Chciałbyś jakieś itemki to spróbuje załatwić?

#5 2010-04-09 12:15:43

Creeder

Żołnierz Gildii

13390590
Call me!
Punktów :   

Jako paladyna (umówmy się że kapłan/rycerz to paladyn, ok?) interesują mnie dwu-/jednoręczne młoty, szaty itp. Jednak, to zależy od sytuacji. W tej chwili jedynie rzeczy max. 15lvl., pancerz i broń min. 100 (dmg/obrony). Tak więc lepiej to uzgadniać na czacie;]

Jeśli chodzi o rzemiosło to jeszcze nie wybrałem.

Stopka forum

RSS